marți, 3 aprilie 2007

blonda si americanca..perfect combination

despre americani...cu care in ultima vreme am avut multe de-a face..si cu care voi mai avea de acum incolo, intr-un post viitor.
despre blonde...nu prea multe...pentru ca unele dintre cele mai stralucitoare fete pe care le cunosc sunt blonde.
insa despre una care e si blonda si americanca...nu pot spune decat ..."ups! that hurt!"

8 comentarii:

Anonim spunea...

eu sunt una dintre "blondele acelea stralucitoare"? ...:P...si cu americanii ,vezi tu,nu te atasa prea mult de ei k te vrem inapoi aks...:*

A-30-something spunea...

OH MY GOD!!! Nu pot sa cred! Can anybody be that stupid?!?!?

Anonim spunea...

eu cred ca e regizata...nu se poate sa fii atat de prost!!!

Anonim spunea...

oare cat de tare ar fi sa ai un astfel de job? sa acorzi asistenta blodelor in astfel de probleme vitale. ma intreb daca se plateste bine, cred ca trebuie sa aiba un spor de diplomatie, ca nu poti sa te abtii asa usor de la a pufni in ras dupa mai multe telefoane de genul asta!!

teodora spunea...

Fiecare isi traieste momentele de panica in modul sau specific... sa nu fim rai si sa judecam, din moment ce noi nu am fost acolo... :)

Magda spunea...

asa este...totusi ce ma amuza este ca cineva s-a gandit sa infiinteze un hotline ptr ajutorarea blonndinelor..si oamenii chiar suna..si exista cineva care e platit sa dea astfel de sfaturi!!

Dan Baban spunea...

NObody can be THAT blonde!!!!!!! I hope!
Deci trebuie ca e regizata! Desi, in combinatie cu US factor...FUGITI!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Pentru toti cei care cred ca e imposibil sa fii atat de prost si ca faza e regizata, pot sa va matrurisesc ca am foat martora la cateva faze similare chiar in patria lor: a blondelor americanice, evident!