sâmbătă, 17 decembrie 2011

Dragostea...în trepte


La început, inima îți bate cu putere. Mereu am iubit începuturile. E golul acela pe care îl simți în stomac în orice moment. De când te dai jos din pat, în mașină, la serviciu, așteptând un sms, o întâlnire, o vorbă, un zâmbet, o privire. Le-am spus dragonei, căci fluturașii mi se păreau prea mici pentru revoluția dinăuntrul meu.

Apoi, începe drumul împreună. Timid sau abrupt. Cu pași nesiguri, râsete, petreceri, stat treji până dimineață, deși a doua zi trebuie să fii la serviciu la opt. Cu conversații în care fiecare vrea să descopere și să se lase descoperit. Cu momente în care ai vrea să îi șoptești ceva ce buzele se tem încă să rostească. Cu mii de gânduri și analize morfo-sintactice ale sms-urilor trimise la 2 noaptea. Cu plecat în miezul nopții, în pijamale, la el pentru că...ți-e dor. Și...cu primul Te Iubesc.

Trec lunile și vă simțiți împreună de o viață. Începi să îi cunoști felul de a gândi. Nu mai pui la suflet orice vorbă și nu mai plângi după orice discuție în contradictoriu, gândindu-te că o să vă despărțiți. Te încearcă o oarecare mândrie când toți cei care nu vă dădeau șanse de izbândă se minunează că sunteți încă împreună. Că toate fostele lui sunt geloase pe tine, pentru că te privește altfel. Apoi, într-o zi, îți spune că ar vrea să locuiți împreună.

Primele zile sunt ciudate. Chiar dacă înainte erați mereu împreună. Acum, acasă e cu el. Și n-ai unde să pleci. Dar chipul lui când intri pe ușă, făcutul pieții împreună, gătitul sau poveștile sunt tot atâtea lucruri care fac din ACASA un univers in doi. Unul pe care îl decorați, pe care îl construiți, care devine al vostru mai mult în fiecare zi. Și, într-o dimineață, la 7.36, îți spune că vrea să trăiască toată viața cu tine. Că are și inel. Și se gândește de mult cum să te ceară...dar nu s-a mai putut abține. Iar tu conduci și trebuie să tragi pe dreapta, pentru că îți tremură mâinile și ochi ți s-au împăienjenit. Și strigi DA DA DA. Și ți se pare că niciun DA din lumea asta nu ar putea să exprime tot DA-ul din tine.

Și zilele trec. Nu, nu mai sunteți la început. Dragoneii s-au mai potolit. Se trezesc câteodată când sunteți despărțiți o vreme. În locul lor, însă, s-a instalat o fericire molcomă. Fromată din lucruri mărunte. Ca un pupic pe umărul dezgolit, în totil nopții. Și apoi grija cu care ți-l acoperă. Și mâinile care se caută și rămân împreunate, chiar și după ce ați adormit. Ca un pahar cu suc de fructe proaspete pe care le-a stors special pentru tine. Chiar dacă după ce bei sucul vei spăla tu storcătorul :). Ca un plan pe care îl faceți împreună.

De aici, textul rămâne deschis. Pentru că pe pagina asta....mai am multe de scris.

6 comentarii:

Masaj erotic Constanta spunea...

Se pare ca este acelasi scenariu la toata lumea.

Anonim spunea...

Nu cunosc eu multe, dar "treptele" pe care le-ai insiruit tu mi se par cele ale unei povesti one in a million. Daca e cazul tau, lasa-ma sa-ti spun Miss Lucky. :)

Magda spunea...

Multumesc, No Vanity. Norocul ti-l mai si faci in viata ;) Have fun la Viena!

Dli spunea...

Ai descris o iubire perfecta, abea astept sa pot sa ma simt si eu in acel univers in doi pe care nimeni nu il poate deranja, insa cand incep sa visez, ma intreb, oare va mai exista acest univers? Oare cat timp va tine si cand se va termina?

lilian nikky spunea...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și iubitoare. am fost căsătorită de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la fixarea relației.și îi fac pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Chiar mă bucur de căsătoria mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat un castru de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și de asemenea este perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUITUL WOMBULUI 4 PROMOVARE Vrăji 5 PROTECȚIE VOSTRIE 6 VOSTURĂ DE AFACERI 7 BUN VOC DE JOC 8 VÂNZARE DE LOTERIE ȘI CAZ DE CURTE.

Ellen Spellcaster �� spunea...

Mirë se vini në Ellen Magic Temple
Aty ku pamundësia është shumë e mundshme. Ellen Temple është i njohur për natyrën e tij unike, ndershmërinë dhe integritetin. Ky tempull është më shumë se 35 vjeç dhe ne mbetemi të njëjtë.
Whatsapp: (+2349074881619)
Email: ellenspellcaster@gmail.com

Shërbimet dhe çmimet tona janë si më poshtë:
(1) Magji dashurie për të ribashkuar ish të dashurin. (450 €)
(2) Drejtshkrim për të tërhequr të dashurin. (350 €)
(3) Ritualet e famës. (695 €)
(4) Magjitë e bukurisë. (750 €)
(5) Magjia përfundimtare e shkatërrimit. (1057 €)
(6) Magjitë për ndihmë financiare. (200 €)
(7) magji për të ndaluar marinat e natës dhe netët pa gjumë. (365 €)
(8) Zgjidhje për infertilitet / lindje / ngrohje stomaku / abort (1,250 €)
(9) Magjia totale e lidhjes/besnikërisë bashkëshortore. (560 €)
(10) Magjia e sundimit. (1000 €)
(11) Magji për promovimin e zyrës. (920 €)
(12) Magjitë për HIV. (shërimi në 72 orë) (8000 €)
(13) Paketa e pacientëve me kancer (8,940 €)
(14) Magjia më e fuqishme e mbrojtjes kundër çdo mallkimi, shpirti të keq ose syve të këqij (820 €)
(15) Shpirti i Komandant Kirikas. (1000 €)
(16) Parashikimet e Lotarisë me Numrat me Fat Demonic (më të fuqishmit). (425 €)
(17) Magjitë e besnikërisë. (645 €)
(18) Rituali i parandalimit, shmangies dhe reflektimit. (1000 €)
(19) Heqja e bllokimeve. (630 €)
(20) Jeto jetë të gjatë Rituali më i fuqishëm me Ellen dhe samtomi (i përhershëm). (12,000 €)
(21) ABONIM RITUAL I PAKUFIZUAR Parashikime, Rituale. (18,000 €)
(22) Një ritual fuqie dhe madhështie. (2300 €)
(23) Magjitë e fuqishme të ndarjes. (568 €)
(24) SPELLE TË FUQYSHME SEKSI/Jeta më e mirë seksuale shkon/Mos u mërzitni dhe në të njëjtën rutinë gjatë gjithë kohës. (455 €)
(25) Paketa e magjive të mbrojtjes së Odeshi (Pa depërtim plumbash) (5,000 €)

Shërbimet tona janë shumë autentike, paguani dhe merrni atë që dëshironi. ASGJE E MIR ASGJE LEHTE. Lajme të mira dhe lumturi ju presin të gjithëve. Edhe një herë mirë se vini në Ellen Magic Temple
Whatsapp: (+2349074881619)
Email: ellenspellcaster@gmail.com