miercuri, 10 decembrie 2008

De ce vor fetele numai badarani II




Pentru ca ciocolata dietetica nu o sa iti produca in veci un mic orgasm.

Pentru ca sunt singurii care pot sa iti franga inima, si ce ar fi viata daca nu ai avut macar o data "a broken heart"?

Cuceritori prin excelenta, acesti barbati au lucruri mai importante de facut decat sa iti gateasca micul dejun sau sa iti trimita smsee cu dulcegarii pitigaiate. Ei iti adreseaza sapte, opt cuvinte pe zi si iti asigura norma de hiperventilatii. E in mersul lor, in felul in care iti vorbesc, in zambetul sigur pe care il afiseaza.

Toate femeile care dorm acum in paturi caldute au suspinat sau vor suspina macar o data dupa un cuceritor, un badaran fermecator, un nenorocit adorabil.

Cuceritorul te masoara din cap pana in picioare intr-un mod vadit sexual, si asta, departe de a te jigni, iti provoaca frisoane de placere. Te saluta cu raceala si are grija sa nu il observi cand te priveste cu coada ochiului. Nu iti spune lucrurile pe care vrei sa le auzi, iar daca se intampla sa te alinte vreodata...esti a lui pe vecie.

Cuceritorul mai are intotdeauna un plan B, C, Y, Z...asa ca nu te va implora sa iesi cu el. Nu iti va aduce flori, nu va vrea sa iti cunoasca parintii. Nu o sa va uitati impreuna la filme siropoase si nu, nu o sa va luati amandoi un animalut. Cu toate astea, un cuvant de la el o sa valoreze cat 10 te iubescuri.

Nu o sa te sune de noapte buna, dar tu o sa-l visezi.

Nu va ramane langa tine mai mult de o saptamana, doua, trei, dar tu o sa ai la ce te gandi toata viata.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Jesus!!! :))))

A-30-something spunea...

Slavă Cerului că nu am întâlnit niciodată un astfel de specimen!

Magda spunea...

@leah si daca il italnesti...fugi cat te tin picioarele!
@ostap si Christ pe deasupra!

Irina spunea...

Ha! Si eu am avut de curand o revelatie de genul... si anume ca inainte sa il intalnesc pe actualul meu partener (de viata) eram atrasa in exclusivitate de "jigodii" (asa i-am numit eu, ceva mai virulent decat tine) :)) Ma simt norocoasa ca am trecut de faza aia! :)

Anonim spunea...

Bădăran = Persoană nepoliticoasă, cu apucături grosolane; mitocan, mojic(dexonline să trăiască).
La ce te referi tu, cuceritorul, e la fel de departe de definiţia asta pe cât e de capabil să iubească sau să schimbe ceva în conduita personală. Bădăranul tău este de fapt o persoană foarte perspicace, fină cunoscătoare a mecanismelor care se declanşează în cutiuţa aia sentimentală care odată desfăcută îi conferă putere nelimitată de păpuşar.
Şi pentru că ştie că îl vei spiona încercând să surprinzi momentul în care te priveşte pe furiş, nu-ţi acordă nici cea mai mică atenţie, deşi i-ar hrăni orgoliul când te-ar vedea zbătându-te în neajutorarea care te-ar cuprinde când ar clipi în direcţia ta şi tu ai călca pe cadavre ca să fii pe direcţia aerului dislocat de gestul lui.
Cuceritorii nu au percepţia celorlalţi, ei nu îi simt pe cei din jur ca egali, nici măcar nu îi iau în considerare, puterea contează, capacitatea de a fi tot ce preocupă o altă minte fără a face nimic e importantă. Puterea şi iar puterea. Afecţiunea pentru ei e o slăbiciune ce nu poate fi lăsată neexploatată, odată privaţi de putere se vor zabte, se vor frământa, o vor vrea înapoi, dar nu vor lăsa să se vadă, iar dacă n-o mai câştigă, abandonează proiectul şi trec la următorul subiect capabil să joace rolul marionetei.
"Bădăranii" nu se schimbă decât dacă vor ei, nimeni altul nu le poate altera genele nenorocite ale speciei scârboase din care fac parte.

Dan Gheorghe spunea...

stii ca mai exista in romania familii in care fetele primesc chiar de la mamele lor o anumite educatie care se refera la faptul ca barbatul e sef, el poate face orice, iar femeia trebuie sa stea cu capul plecat, orice ar face sotul ei, orice badaranie. culmea e ca exact mamele isi educa in acest fel fetele, viitoare neveste...

Simion Alexandru spunea...

Kiar nu inteleg de ce vor fetele ...badarani! Dar knd au ceva bun...dau cu piciorul! o joak din kre unul mereu iese in pierdere!