vineri, 13 iulie 2012

La sfarsit...



M-am privit prin ochiul tau critic si am incetat sa ma iubesc. M-am straduit sa iti plac si am uitat sa fiu eu. M-am temut sa te pierd, iar frica m-a sugrumat. M-a impietrit. Prea preocupata de cum ai vrea sa fiu, ca sa mai stiu cum sunt de fapt. Asa ca nu te condamn acum ca vrei sa pleci. Avem nevoie amandoi de asta. Tu, ca sa poti trai...poate cu alta, eu, ca sa pot trai ...cu mine.

E poate boala mea cea mai grea. Sa ma dezbrac de mine cand iubesc. Sa dau la schimb dorinte, vise si sperante viitoare pentru o fericire care se arata asa aproape. Nu ma intelege gresit. Le-am dat la schimb de bunavoie. Cu graba sa traiesc bucuria promisa de o dragoste care mi-era impartasita. Fara sa imi pese daca se vor intoarce sa ma bantuie. Le-as fi gonit poate, daca fericirea n-ar fi inceput sa schiopateze. Si daca, tot danadu-le la schimb, nu m-as fi gasit dintr-o data goala si fara aparare. Fara ceva la care sa ma intorc atunci cand in fericirea mea promisa isi infigea coltii rutina. Fara mine, care mi-am fost tovarasa atata amar de vreme.

M-ai privit cu ochiul tau critic si ai incetat sa ma iubesti. Nu te-ai straduit sa afli cum sunt eu. Poate ca nici nu ti-ar fi placut. Tie nu ti-e frica. Prea preocupat de ce-ti doresti, ca sa mai stii la ce visez eu. Asa ca nu ma condamna ca vreau sa plec. Avem amandoi nevoie de asta. Tu, ca sa poti trai ...cu tine, eu, ca sa pot trai. Poate cu altul.

5 comentarii:

Nicoleta Țintea spunea...

Uf. M-am bucurat să văd că ai scris din nou. M-am repezit să citesc pentru că îmi place "condeiul" tău.

M-am întristat însă să te găsesc în acest impas. Ți-am înțeles cuvintele.

Sper ca suferința să se risipească repede, ca o ploaie rapidă de vară. Să treacă. Și să găsești acea iubire care să nu te dezbrace de sine. Nu meriți asta pentru că ești un om mult prea mișto.

Mister Chocolate spunea...

ce s-a întâmplat? păreai cea mai fericită femeie din lume...

BuburuzaBia spunea...

Hello, uite o leapsa care e si pentru tine http://buburuzabia.blogspot.com/2012/07/leapsa-si-premiu.html

lilian nikky spunea...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și iubitoare. am fost căsătorită de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la fixarea relației.și îi fac pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Chiar mă bucur de căsătoria mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat un castru de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și de asemenea este perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUITUL WOMBULUI 4 PROMOVARE Vrăji 5 PROTECȚIE VOSTRIE 6 VOSTURĂ DE AFACERI 7 BUN VOC DE JOC 8 VÂNZARE DE LOTERIE ȘI CAZ DE CURTE.

Ellen Spellcaster �� spunea...

Mirë se vini në Ellen Magic Temple
Aty ku pamundësia është shumë e mundshme. Ellen Temple është i njohur për natyrën e tij unike, ndershmërinë dhe integritetin. Ky tempull është më shumë se 35 vjeç dhe ne mbetemi të njëjtë.
Whatsapp: (+2349074881619)
Email: ellenspellcaster@gmail.com

Shërbimet dhe çmimet tona janë si më poshtë:
(1) Magji dashurie për të ribashkuar ish të dashurin. (450 €)
(2) Drejtshkrim për të tërhequr të dashurin. (350 €)
(3) Ritualet e famës. (695 €)
(4) Magjitë e bukurisë. (750 €)
(5) Magjia përfundimtare e shkatërrimit. (1057 €)
(6) Magjitë për ndihmë financiare. (200 €)
(7) magji për të ndaluar marinat e natës dhe netët pa gjumë. (365 €)
(8) Zgjidhje për infertilitet / lindje / ngrohje stomaku / abort (1,250 €)
(9) Magjia totale e lidhjes/besnikërisë bashkëshortore. (560 €)
(10) Magjia e sundimit. (1000 €)
(11) Magji për promovimin e zyrës. (920 €)
(12) Magjitë për HIV. (shërimi në 72 orë) (8000 €)
(13) Paketa e pacientëve me kancer (8,940 €)
(14) Magjia më e fuqishme e mbrojtjes kundër çdo mallkimi, shpirti të keq ose syve të këqij (820 €)
(15) Shpirti i Komandant Kirikas. (1000 €)
(16) Parashikimet e Lotarisë me Numrat me Fat Demonic (më të fuqishmit). (425 €)
(17) Magjitë e besnikërisë. (645 €)
(18) Rituali i parandalimit, shmangies dhe reflektimit. (1000 €)
(19) Heqja e bllokimeve. (630 €)
(20) Jeto jetë të gjatë Rituali më i fuqishëm me Ellen dhe samtomi (i përhershëm). (12,000 €)
(21) ABONIM RITUAL I PAKUFIZUAR Parashikime, Rituale. (18,000 €)
(22) Një ritual fuqie dhe madhështie. (2300 €)
(23) Magjitë e fuqishme të ndarjes. (568 €)
(24) SPELLE TË FUQYSHME SEKSI/Jeta më e mirë seksuale shkon/Mos u mërzitni dhe në të njëjtën rutinë gjatë gjithë kohës. (455 €)
(25) Paketa e magjive të mbrojtjes së Odeshi (Pa depërtim plumbash) (5,000 €)

Shërbimet tona janë shumë autentike, paguani dhe merrni atë që dëshironi. ASGJE E MIR ASGJE LEHTE. Lajme të mira dhe lumturi ju presin të gjithëve. Edhe një herë mirë se vini në Ellen Magic Temple
Whatsapp: (+2349074881619)
Email: ellenspellcaster@gmail.com