duminică, 20 februarie 2011

Aștept primăvara...

A trecut toamna si apoi o iarnă geroasă peste blogul meu. M-am cuibărit în brațele unei fericiri molcome și am uitat de mine și de voi...și de blog. Am uitat să scriu despre lucruri mici, motive de bucurie, de emoție sau de dor. M-am avântat în noua mea viață și m-am lăsat dusă de iureș. Aproape că am uitat să mai trăiesc. Sunt mândră de tot ce am reușit în ultimele șase luni. Poate pentru prima dată în viață am bifat câteva dintre rezoluțiile de anul nou. De fapt chiar am găsit zilele trecute în agendă o listuță. Din cele pe care mama mă îndemna mereu să le fac: să scriu ce îmi doresc, ce vreau să realizez...căci, dacă le văd, obiectivele îmi par mai ușor de realizat. Le făceam mereu cu oarecare neîncredere. De data asta însă...am citit listuța și am zâmbit: anul trecut am făcut aproape tot ce era în ea.

Așa că am o nouă viață. Dar nu prea am timp să mă bucur de ea. Timpul...a devenit dușmanul meu de moarte, dar și lucrul pe care mi-l doresc cel mai mult. Și totuși...când îl am, îl pierd. E ciudat cum îmi lipsește atât de mult, iar când îl prind în sfârșit, îl risipesc pe nimicuri.

Așa că...fac o nouă listuță. Vreau să prind timpul și să îl țin de picioare. Să meargă în reluare. Să mă lase să mă bucur de viață și de ce a mai rămas din Magda de demult. Am o listă întreaga de lucruri pe care vreau să le fac iar. Încep cu locurile unde vreau neapărat să merg în următoarele câteva luni. Aștept primăvara și între timp...sondez. :)

Așa deci:

La Veliko Tarnovo o să beau într-o dimineață cu soare o cafea pe o terasă și am să mă uit spre cetatea asta care pare foarte frumoasa.

Și tot la vecinii bulgari, dar mai la vară o să dau o raită până la Nessebar.

Iar la vară sigur mă bronzez in Grecia. Inca ma mai gandesc pe care insula. Aici, aici....sau poate aici. Sau....

Iar până atunci... am mai rămas doar o lună până la my precious.P.S: Bine te-am regăsit!

6 comentarii:

Anonim spunea...

imi plac foarte mult postarile tale,cred ca sunt geniale.m-au patruns;)):*

Ana spunea...

De cateva luni astept, nerabdatoare as putea spune, un nou post...inca il astept.
Ai fost in Barcelona? Cum a fost?

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Tamy spunea...

Astept si iar astept...ce se intampla, de ce ai renuntat la articolele tale deosebite?!...esti fff talentata si totodata ai ceva fani, deci nu renunta.

Anunturi spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com .

( In cazul in care sunteti de acord va rog sa treceti link-ul: http://www.online-anunturi.com cu numele Anunturi

O zi buna.